Anotace: ***
Nechávám se unést chvílí,
která mě stejně jako chilli palí..
Opravdu to byl sen?
promnu si oči, ano je den.
Přesto mi zůstal ten pocit až do večera,
co když všechno z mého zlého snu je pravda.
Zbyde mi pak říct" no tak teda dobrá "
tak teď budu hlídat pocestný třeba jako Pajda..