Realita lásky
Anotace: O lásce, která není navždy.
Sedí plná lásky,
Fotky prohlíží.
Vzpomínky na první okamžiky vyznání,
Vytržená z reality,
Kde láska je nekonečná.
Nejšťastnější z nejšťastnějších.
Políbí,
Vcítí se do lásky,
Vplouvá do hedvábného sedmého nebe,
Bezpodmínečně miluje tu nekonečnou krásu.
Sedí plná lásky,
Fotky prohlíží
A zoufale se snaží.
Vrátit zpět co bylo tak krásné.
Vzpomínky na první okamžiky vyznání.
Dochází jí pravda nevratné reality,
Kdy láska je neoceněná, byť nevědomky.
Nejšťastnější z nejšťastnějších,
Když se vrátí domů, zklamaná..
Z neopětovaného nadšení.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)