Ospalý sloní blues
Anotace: moje prga blůzička :-)
z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka
další panák
žebrá o soucit
ze spaní
nebreč holka
tvůj smích prchá
z křoví
na ranní
nebreč holka
z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka
levný holky
z lesklý školky
prodaný
nebreč holka
kluci přece
stříhaj metr
před braním
nebreč holka
z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka
přiznání
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)