Jako tsunami
přehnala se vlna
vášnivé vzplanutí
zakázané doteky
neskutečně krásné
chvíle společného objetí
tvé tělo tak krásně
vzrušením sténá
šeptání touhy
jsme její oběti
Jako tsunami
přehnala se vlna
dohnalo mě svědomí a vina
jak vyschnutá fontána
prázdná a přitom plna
zážitků a krasných dojmů
nikdy by mě nenapadlo
že se tak moc můžou
přitahovat dvě zakázané těla
jako bys mě pořád v obětí měla
Jako tsunami
přehnala se vlna
neukojených tužeb
nesplněných snů
vnášíme si krasy
do šedivých dnů
nejsme již cizí tváře
plníme stránky snáře
dokonalé sblížení
až nebezpečné přiblížení
Jako tsunami
přehnala se vlna
před ostatními
hrajeme kamarádství
přitom víme jaka je
ta naše nahá pravda
naoko dobrá pověst
však touha může kvést
hlídá nás jen
naše důvěrná hradba
.
.
.
a pekelná kletba