Padám bez šance chytit se
Nevidíš ty rány uvnitř mě
Proč stále tak snažíš se
Zyvři oči , zkus jít ve tmě
Poslouchat hudbu uvnitř deště
Nikdy neuvidíš ten kus mého já
Co ode mne očekáváš ještě
Třepot křídel zmizel , již se nám o něm jen zdá
Čekáš světlo tam kde zůstala jen tma
Trpitelů kteří zůstali v půli cesty domů
Nevrátí se , jen stín který jejich podobu má
Někdo jen s podobnou tváří tomu
Kdo kdysi byl nejšťastnější právě s tebou
Za tichým hlasem který našeptává
Prosím buď znovu sám sebou
I když je to těžké , prostě se to stává
Doteky přátel kteří stále doufají
V zázraky ve které věří
Srdci svou víru nadále našeptávají
A z křídel opadalo bílé peří
Křídla která měla mě nést
Tam kde byl jsem opět tím kým kdysi
Ale ten pocit nedá se snést
Mříže které mě vězní a duši mou dusí
Duch vytrval ale tělo je slabé
Postrádá sílu života , tebe samotnou
Posílám rozloučení ze dna labe
Naposledy natahuji se ke slunci než jsem pohlcen temnotou