probavit se životem k smrti
jeden žil druhý se na to díval
měsíc kreslil stínem papíru květy noci a
těla chladná
prázdná
bez západu slunce
stavěla mezi sebou jednu cihlu za druhou
zpíval jsem o tom všem před třemi roky na sjezdu
rozkradačů banánových republik
když byla zima a jen oheň
tišil hlad po hřejivém domově
a co pusa pro štěstí?
co všechno může být láska
když žiješ jenom ve své hlavě
svoboda slova
jsou pouhá slova
Přečteno 403x
Tipy 26
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Móny, Iva Husárková, Kett, bogen, Avola, Kapka, Amonasr, Malá mořská víla, Frr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)