Čas

Čas

Anotace: .

Odháním tvojí ruku drzou, na všechno je příliš brzo.
Čas měříš letem holubů.
Za oknem.
Zas přišel den o hodně dřív, noc se diví, když utíká.
Chci zastavit i tvoje slzy.
Je na ně brzy.

Rafička hodinek letí až sviští vzduch a v zádech mrazí,
na zdi schne nápis: Ještě ne, mí drazí.
Odkdy čas je zván komoditou? Mám zdrženlivost vžitou,
ještě nejede ten správný vlak.
Až pak…

V přetlaku událostí hledám drzou ruku. Už je ten čas?
Snad zbylo víc než teplo v nás.
Autor callowsick, 08.09.2017
Přečteno 519x
Tipy 14
Poslední tipující: ZILA78, pavlis, grázlík, JSJ, Jeněcovevzduchukrásného, Ruda Štola, Iva Husárková, Kapka, Cappp, Frr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Čas je...
Pro někoho je příliš brzy.
A pro někoho zas příliš pozdě.
Ale pro všechny stejným metrem..

08.09.2017 15:39:52 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel