A.b.e.c.e.d.n.e
Možno, že bezo mňa
by ti bolo lepšie.
Možno len nie som dosť
a moje písmena sú len ťarbavou časťou
abecedy
a slov poskladaných do vety,
ktorej otáznikom bodáš ma
do interpunkčného znamienka,
o ktorom vieš,že
vždy gramaticky pochybí.
A pochybnosť v ňom vrie
ako ypsilon v nominatíve plurálu.
Bezo mňa ti bude lepšie.
Žiadne možno
a na podmieňovací spôsob
už tiež nemám odvahu.
Bezo mňa budeš.
Síce bez diakritiky,
no predsa ty.
A ja?
Na mňa zabudni.
Ja budem len
skloňovať ženu podľa vzoru kosť.
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Iva Husárková, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (2)