Paralyzován vlastními pochybnostmi
Co má se opravdu stát
Proč nejít vpřed
A nezkusit to než se vzdát
Vše začíná , když díváš se jak se vše mění
Lidé i svět kolem nás
Již není to stejné a nejsou stejní
Vše změnil ten čas
Vymlouváme se na okolí a lidi v něm
Ale lidé mění okolí i okolnosti
Ne okolí nemění nás , lidé mění vše
Zapomněli jsme hledět do budoucnosti
Podvádíme a lžeme ostatním
A sami je soudíme za malé chyby
Které jim stále předhazujeme
Tak proč ? k čertu s tím
Opravdu nestojí to za to být otrokem
Téhle doby plné chaosu bez pravidel
Pravidla platí jen pro ty co se nimi řídí
Ale pravidla nejsou vždy zákonem
Kdo chce ve světě žít , plném lží
Které nekončí , jsou pořád stejné
Jen se změnilo další století
Vše se mění tak jak čas běží
Stali se z nás démoni vlastního světa
A ti kteří chtěli něco změnit
Ať už byly dobří nebo příliž důvěřiví
Nakonec byly všichni zevnitř zlomeni
Život není pohádka
Nemá vždy dobrý konec
Na každého nečeká happy end
Když zazvoní zvonec