KLUCI UŽ JSOU TAKOVÍ
Anotace: Vlci už jsou takoví
Tenkrát měl jsem jasno v hlavě
Proti proudu proti všem
Překážky jsem zvládal hravě
Nepřemejšlel o ničem
Věci tenkrát byly jiný
Jednoduchý punkový
Všechno řešit rebelií
Kluci už jsou takoví
Jenže jak čas rychle běží
Život KURVA utíká
Z kluků už jsou vlci šedý
Který vyjou do ticha
Hledám místo pryč od lidí
S někým kdo jako já ví
Kdo stejně cejtí a vidí
Vlci už jsou takoví
Přečteno 435x
Tipy 27
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, piťura, tato22, Janna, Amonasr, Ruda Štola, Iva Husárková, Fany, Móny, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)