Anotace: Básníci nepodléhají času
Kde byl, tu byl, debil
Vrací se v převleku současnosti
a tu tahá stále sebou
I budoucnost je jím nasycena
Ohlodá vše do morku kosti
a sebere i zbytek
Co ostatní nesežerou
Nemocný čas sám sebou
Lidstvím prosycen
Křížky a hvězdičky maluje
a nic neplánuje
Naskočí do projíždějícího vlaku
a ve své tuposti zraku
vystoupí na znamení
a vše změní
i to
co mělo být ponecháno
A večer už je ráno
A ráno
jsme tam
kde nechtěli jsme být
A on si jde vít i výt
svou píseň
Aby zahnal tíseň
Sám ze sebe
Kam až
Nás
To
… dovede
Víly vijou ve vilách věnečky
a vlci zaím vyjou svý touhy
tak vyjdi z básně ven
a uvítej den... :)
10.09.2017 10:29:16 | Philogyny1
Bojím, bojím
Nevím kde je tam a kde je tady
a k čemu se to vlastně točím zády
Jen vím, že k sobě Ne
a to je mé utěšené, natěšené bytí
ve svém jsoucnu mou bytost sytí
10.09.2017 16:02:22 | VEDz RVAHEs