fčera sem se přestala snažit budit dojem rostomilého koťátka dlouho sem váhala nad koupí černého trička s vyplazeným velkým jazykem nakonec odolala takže gdyž to vemu podle Graga buť sem konečně dospěla nebo naopak totálně zblbla :-))
12.09.2017 05:56:06 | Iva Husárková
... sám sobě katem
ale kapka nestačí ...
v hábitu svatém
mě do ruda vytáčí ...
10.09.2017 16:14:06 | VEDz RVAHEs