Anotace: ...
doufám, že už jsi vyšel ven a zavřel za sebou branku, já mám ten náš malý hřbitov v Katerajnu ráda, byla jsem tam s babičkou pořád a přijde mi veselý, jsem tam jako doma...
10.09.2017 22:46:44 | Philogyny1
Zvědavost mi nedovolí tu branku zavřít...
Tvůj komentář mě nutí k zamyšlení...
Díky Phil...:-)
11.09.2017 08:41:34 | Ruda Štola