Ahojda Peťulko :))! To je vončo! Nedej se! Líbí se mi, jak jsi dala chmurám přímý úder do zubů :-)). To jim patří, zlobivkám! Hned mám sto chutí udělat to taky :). Těším se z toho, že se usmíváš. Není pochyb, že ti to náramně sluší!
Děkuju ti za to, co jsi mi napsala. Tvoje milá slova mne nepřestanou hřát :). Přišla v moment, kdy mi bylo těžko. A dost pro mě znamená, že vím, že se o tebe nemusím tolik bát :-))! A tak se teď taky těším z života, jako ty. Prosím, vydrž!!!
01.03.2007 20:25:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč