Jak se stát čarodějem
Anotace: můj autentický recept na vyrobění malého okresního divotvůrce :-)
nejdřív
zvol cestu
a pak se
probuď
dovleč tělo
lesem závratí
k hladový poušti
a dál až tam
kde se mluví jinak
na prvním schodu
bolest utone
v brodu
pláč se promění
v smích
strach bude
přítelem
přítel
noční můrou
láska obětí
a oběť láskou
smrt
otěhotní životem
a naděje
se promění
v Tebe
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1
Komentáře (3)
Komentujících (3)