Gotická schizofrenie
Jak dvě holubice
Bílé
Stojí tu na mušli
Dva milenci
V plné síle
On něžně objímá ji
A hladí
Ona se touhou chvěje
Dívá se upřeně na ni
Za nimi
Pod nimi
Oranžové kotouče snění
Lesku lásky tkvějí
Opar mlžnatý
Oni v něm
Celí se chvějí
Nádherný lásky žár
Je však přece jen hřeje
Ona oddává se jemu
On jí
Kéž vydrží jim souznění věky
Ať milují se a smějí
2007