Přípitek
Zvednem pohárek
a noc se převrhne
slyšíš,cinká
ve víně kašpárek
tak veselo
je až na dně ...
Zvednem celou číši
až i v pekle, vyhasne
a celou malou
hvězdnou říší
pro to
co tam dole je vzteklé
popijem
a opijem se jako řeky
co odtékají
a pak se vrací
o déšť tišší ...
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Fany, jondys, Akyš, Nikita44, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)