Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=gmX-ceF-N1k
Poslední limita
Právě padla
Olizují mě
Horké plameny
Spálený maso
Na kosti
Končetiny ční
Bílé stromy
V bezvětří
Dva padlí
Andělé bezvěrci
Co jsou
Trosku zvířecí
Rozvířili prach
Dvou tužeb
Rozpoutali peklo
Několika kleteb
Počáteční strach
Vystřídala obava
Z konce
V dáli
Zní zvonce
Co bude
Pak až
To skončí
Jak se
Na sebe
Budeme tvářit
V té
Naší práci
Zatím je
Vše až
Moc hezké
Dvě těla
Pokušení křehké
A vášně
Rozpoutané a
Tak vlhké
Sním či
Už jsem
V pekle