--- Inner voice ---
Vzpomínky z pekla co jsem přežil
jako by sentiment píchli mi do žil
pravda co se do snů vtírá
láska s křídly netopýra
sklízí depresi kdo cit seje
v srdci dýka beznaděje
hrůza křičí a strach sílí
ostrá čepel půlí žíly
ocitnu se na lepším místě
co mě tam čeká - nevím jistě
ještě nenastal můj pravý čas
v nitru zazněl ženský hlas