Úplněk
Anotace: Každý ho tráví jinak....
Měsíc svým světlem
kytkám dává nové tvary.
Nakukuje oknem,
vypil mi víno
a směje se mým citům.
Na přeplněném hřbitově
končí další cigareta.
Půjdu ho vysypat
a zapálím si další,
jenž posune mě k ránu.
A k tobě...
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Noc17, Ruda Štola, Amonasr, Frr, Dreamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)