Anotace: Není to báseň, není to povídka, není to úvaha. ... Když už jsem to jednou napsal, tak by bylo škoda to smazat. Třeba to někoho zaujme...
Prázdnota? Kdeže! Pod tisící maskou je ukrytá poslední slza, a v jejím odlesku jsi TY.
------------------------------------------------------
a Esmeralda Zlopočasná :-D
------------------------------------------------------
Pobavil mě ten tvůj úryvek, už si nepamatuju z jaký Placky to bylo...ale hrála s ním o život nějakýho člověka, žejo? dítěte?
20.02.2007 12:52:00 | EsmE