Zapomenutá
Sedím v koutě svého vědomí
Vypuštění psi fantazie
Si s tebou hrají na schovávanou
V zahradě zapomnění
Vzpomínky zapadané listím
Počítají do desíti
Než po kapkách odtečou
Slzavým údolím
Déšť ticha přisedne
Zamíchá karty
A obere mě o poslední
Vybledlou fotku
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Frr, Kapka, Philogyny1, Jort, Amonasr
Komentáře (7)
Komentujících (4)