PODZIMNÍ NOSTALGIE
ve vůni sychravých podvečerů
se koupe smutek
setřelý ze vzpomínek
do hojivých macerátů
pro obnažené duše
svírá v nich záhyby
vzpírající se rozžehlení
drží se zuby nehty
při životě
tuše
že bez něj příští radost není
nechce trýznit
jen nostalgicky hladí
v tichounkém rozechvění
Praha, 16.9.2017
https://www.youtube.com/watch?v=eWLm-cX26Gs
Miluji své podzimní "hnití"
kdy rozkládám se
abych se mohl opět složit
17.09.2017 19:38:21 | VEDz RVAHEs
bolest je hojivá... hlavně v melancholii, tam se rozpíná detailně, ale i ten opak, ta vděčnost rozechvěnosti krásou obroubená... život hladí :-)
16.09.2017 23:59:54 | zelená víla