Anotace: Je třeba ho prožít.
Probudil jsem se
Živý více než kdy jindy
Na římsu klepají kapky deště
a mě se stávat nechce ještě
První káva
První cigareta
Probouzím své vědomí
A … nechávám vstoupit nový den
Do své mysli
co ona si o tom vlastně myslí
Ranní rituál
byl překonán
vstupem do reality
Konfrontací světa a mé vitality
Zvítězil jsem
A je to pravda ?
Opět vtrhl jsem do života s holou prdelí
Sluníčko se za mraky raději tetelí
No tak ukaž
jak se máš
Zní mi v uších
A …
já ve svém koutečku
spřádám nitečku
svého štěstí
živého kvítečku
kterého pořád někdo chce utrhnout
To se nedá obejít
Tady mohu jen vyhrát
A …
nebo
Odejít
Zůstal jsem
a sním si dál
svůj
sen
E=mc2, lásko moje...(to je název knihy)... :)
17.09.2017 09:32:50 | Philogyny1