Anotace: Však já vás švestičky ... až postavím žebřík mezi hvězdičky a hvězdička do košíku spadne a šve...
Však já vás švestičky ...
až postavím
žebřík mezi hvězdičky
a hvězdička
do košíku spadne
a švestička
v ústech sládne
a dívčička zapláče,
že srdéčko osiřelo prázdné ...