Dotek lásky
Dotek lásky
den jiskří radostí
když polibek
letí ze srdce
nekonečné břehy
řeky lásky
v naších žilách
proudí
rozum chvíli
pumpuje zmatek
když pak přikývne
s radostí
hlava pojídá polibky
když tělo vrní
blahem
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)