HANIČKA
Dívenka do kolébky vložená,
nechce být princeznou,
chce být jen víla šípková.
Suknička s puntíky,
bosá a bez šperku,
tancuje s koníky
po louce čtverylku.
Že chudá je
ta kráska ze šípků?
Má úsměv ve tváři
i lásku v srdíčku!
Nesoudí, netrestá,
bezelstně miluje.
Ochotně rozdává
z truhlice poznání,
kdo nemá nic,
má mnohem víc,
než na první pohled
může se zdát...!
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Ruda Štola, Janna, Iva Husárková
Komentáře (0)