Myslmat
Káva, čaj, sex?
Jaký hormon převládl dnes?
Na nitkách v prázdnotě,
slyšíš temnotu a vidíš třes.
Trest, právo, morální kodex?
21. století baby...
Co bylo bude a co nebude bylo.
Sval, hadry a etanol,
rozříznou ti hrudní kost.
Srdce na vaze neobstojí,
je to dnešní ideál,
o životě a blokaci,
čísel těch nešťastníků,
co na Nuseláku zformovali řad.
Komentáře (0)