Zpívej
Anotace: Zemsky raj to na pohled, nechme to tak..
Zpívej,
nečekej na poslech,
na potlesk.
Zpívej a hraj,
jak kdyby to bylo naposled.
Trans!
Místo očí krasohled!
Fans,
nepotřebuješ na tohle!
Zemský ráj to napohled,
nechme to tak..
Všechno udělá se samo,
zbytečně nezvyšuj tlak!
Je to tak,
rukojmích je mnoho,
ale ty se nemrač a
zůstaň pořád v poho.
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
Komentáře (0)