MineLe
Anotace: čůrání proti větru :-)
čekám dnes
stejně jako včera
na první
i poslední
lístek od anděla
loutna
je celá bílá
sní beze snů
bez tepu
se na mě dívá
na přechodu
odtáhla mne zebra
zvuk bez dechu
u zábradlí jamuje
zmalovaná lepra
chytám tvý teplo
marně do dlaní
studenej vítr
odvál vůni
padlejch řas
až v zádech večera
zaklimbá klekání
písničku o touze
a uvadlym přání
zlomí se
jen jedinej klas
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, Nikita44, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (2)