Tak pojď
a podej mi ruku
půjdeme spolu po cestách
ztracených snů
možná potkáme noc
a projdeme labyrintem z mlhy
spatříme deštěm smáčenou
tvář slunce v odstínu duhy
mineme nábřeží
ulice a stíny domů
zaslechnem zpěv větru
v korunách stromů
Pojď
a podej mi ruku
půjdeme spolu
vstříc barevným touhám
dlouhých
podzimních dnů
Ty tak neotřele maluješ Niki
Děláš mi jako čtenáři radoST!
Marty elegán a džentlmen
25.09.2017 08:31:28 | kudlankaW
duhová procházka podzimní alejí krásně mě naladila děkuju za ni ST :-))
22.09.2017 09:01:30 | Iva Husárková
on y va - l´automne commensait..alors et phrr * Frr po frr-ancůzsky přitakává: tak a jde se - podzim začíná..tak a frr******:-)
22.09.2017 00:01:11 | Frr
Ach Jani, to je .. To je tak nádherné..Tak nádherné.
21.09.2017 18:45:00 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA