Anotace: zkušební vrty do větru :-)
Nemusíš se omlouvat :-) stejně jen tak tikám nazdařbůh :-)
25.09.2017 06:49:00 | Hugo Ramon
To by bylo moc jednoduche. Tajemstvi zivota se neodhaluje v bistru u cesty :-) je nesdelitelne a dospejes-li na svy pouti k rozpoznani a prekonani sama sebe, ucinis jen prvni krok. A jednou se tvuj mikrosvet stane vědouci soucasti vsehomira.
24.09.2017 15:59:52 | Hugo Ramon
Promiň, já vím, co to znamená, jen mě zajímalo, co mi odpovíš ;) děkuju ;)
24.09.2017 18:14:02 | Móny
Zajímalo by mě, co pro Tebe znamená "co je nahoře, je i dole", tolik autorů to zde používá i "co na nebi, to na zemi", ráda bych to věděla prosím, Děkuji ;)
23.09.2017 07:19:24 | Móny
i anotace výmluvná :-)
22.09.2017 19:10:27 | hledač