Chuchvalce peří
Každou noc
A známá bolest
Ostrým ránem
Sám sobě spěchal na pomoc
A jednou si snad pomohl
Málem
Mrazivým vzduchem projel Vzdech
A kusy uřezaných křídel
Do stropu vleže na zádech
Jak rozložený hnací hřídel
Jediná věc - co rád by věděl
Mít křídla
Kde by asi letěl?