Anotace: Bohužel jsem dnes byl v alkoholovém prožití minulosti které mi dodalo jen to jediné co znám , bolest lásky a zároveň zrada člověka mě nejbližšího
Do písně tvé jméno vkládám
Jen v očích se stále vytrácíš
Ač vím že mnoho žádám
A ty stále jen dále mizíš
Do smutku květy pokládám
Ty někam daleko se mi vytrácíš
NIc víc než tvou přítomnost nežádám
Ale ty jen na minulost narážíš
Jsem dál než kdy díve
Jen tvůj hlas mi stačí
Tvé oči lehce snivé
Ač zdají se k pláči
Stále nechápu kudy kráčíš
Ale té lásky se nikdy nevzdám
I když vím že se vytrácíš
To hlavní stále odkládám
Jne to zlé mi stále vracíš
To dobré si nevzpomínám
Sama ve zlé to obracíš
Už dál to nevzládám
Promiň nic víc než to být úpřimní nežádám
Jsi blízko a přesto daleko
Do tvých rukou náš osud vkláddám
Opil jsem se a jsem na měko !!