Anotace: ...třeba ten dnešní.
Vůně čaje se line pokojem,
Když sedím na posteli a přemítám
Nad tím, kolikrát jsem to chtěla vzdát,
Nad tím, že to nespočítám.
Nad počtem nálezů a ztrát.
Otevírám knihu a písmo se slévá v jeden velký zmatek.
Chci nazpátek
Do časů, kdy jsem ještě byla celá,
Neroztříštěná bytost
Nemající zlost
Na všechny a na vše,
Především uvnitř sebe.
Hledám pravdu
A nacházím jen prázdnotu.
V místnosti bez oken a bez dveří
Nikdo tomu nevěří.
Jsem vězněm
Uvnitř svojí hlavy
Tyhle stavy
Nepřestanou.
Někde na zdi tikají hodiny,
které mi dávají vědět,
že můj čaj už vystydl.
Svým zbůsobem krásná :) A svým způsobem vůbec. Tak už to s poezií chodí, co?
24.09.2017 13:03:23 | SimonaKarlova