Părintele Arsenie Boca
Arsenie, Tvé oko slzí
živě, jako kdysi, slaně..
Z ukřižování soudruzi
nepálí vás dosud dlaně?
kropeny jsou na památku
pro úlevu jejich taky
v Akatistu národ Matku
prosí - ať jim zvlhnou zraky
lítostí, nad tím, co tíží
ikona již lidu září
nová, slzy neublíží
uzdravují, rány zvlaží
Părintele Arsenie, dej
z nebes nám všem požehnání!
Za básní tečku nehledej
konec teprv není k mání
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š.
Komentáře (0)