Žluto-červený vítr
Žluté a krvavé fleky
Žilnatých listů
Servaných z poklidných korun
Přilepených k hladinám kaluží
Vítr vhání slzy do koutků očí
Kuličky rezavých bodláků
Přitulené k nohavicím
Píchají do lýtek
Zbytek hřejivých dnů
Ze srdce se ztrácí
V odkopané dece
Neklidného usínání
Přečteno 307x
Tipy 25
Poslední tipující: Pétík, Amonasr, piťura, Akyš, Nikita44, Fany, Danaé, Frr, Philogyny1, bogen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)