Záležet mi na tobě začalo až potom
vysvětlete to prosím někdo jeho ženě
letos padnul první list
ještě před výročím
odhalila slabiny
kdyby to neudělala stýskalo by se mu
ví to
s jistotou předtuchy něčeho špatného
jím nadrobený smutek holýma rukama třikrát denně
období kdy se cítím nepohodlně
a nevím
jak si ustlat ve vlastní kůži.