Anotace: Jak dlouho?
Chtěl bych žít až do smrti,nebo radši o den méně.Odejdu, co se změní?Vždyť umírají lidi denně.
Po životě přijde tmaa nezbyde ze mě nic.Duši mou vzal exekutor,srdce dal jsem do pranic.
:-))
26.09.2017 10:58:11 | Iva Husárková
:-) to srdce do pranic je moc hezké :-). A taky bych chtěla žít až do smrti :-).
26.09.2017 06:57:06 | Fany
Děkuji :) Kdo ne? Je fakt, že tu jsou takoví jedinci, ale vesměs všichni chceme žít až do smrti. A pak raději o den méně.
26.09.2017 23:38:07 | Maggot7
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?