Kolotoč

Kolotoč

Anotace: ..

Moje pocity jsou kolotoč
ze kterého nejde vystoupit
znova a znova se ptám proč
musím tohle podstoupit

Jen já a kolem čtyři stěny
co chrlí na mě minulé
rozum chtěl by změny
však srdce stále lituje

je to nekonečný potok
černošedých myšlenek
každý den nový jejich útok
hlavně veselý býti navenek

Nemůžu to zastavit
mám nedostatek energie
nemám šanci chyby spravit
a čeká mě jen agonie
Autor lukassnajdr, 26.09.2017
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jó zastavit myšlenky ... doporučuji relaxaci s meditací

26.09.2017 14:49:49 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel