Jen pro tvý oči
Anotace: lumpačení v kukuřici :-)
pod modrým
sametem
šeptajících hvězd
vyřezávám z klasů
lipový loutky
hořícím
pramenem
přijímám křest
v krůpěji hlasu
poznat tvý koutky
tlukoucím
plamenem
mezi prsty vzdech
polykám rosu
rozkvetlý louky
křídou ti píšu
tajemný runy
po všech zdech
o žízni u studny
o tvých rtech
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Móny, Iva Husárková, Kett, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (4)