Oběd
Miniaturní lupy sražených kapek
Na skle vařícího se oběda
Posbíraného v ranní mlze
Výfukových spalin
Praskajících kostí větévek
Uřvaných rodin s košíky
Voní po houbách
Chutná lesem na dotek
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Stavák
Komentáře (2)
Komentujících (2)