Strašné duševní chrchle
Anotace: jen takový impuls...
Nosím loktušku,
Aby myšlenky neuprchly,
Zůstávají zachyceny,
Pomalu však s řevem hynou.
Unavená jako mimino po porodu,
Žmoulám mezi zubama
Zvíře, co sem zabila.
Z levého ucha kouká nápad,
Mává a křičí,
Ale lidi se ho díky ušnímu mazu štítí.
Už vím,
Nasadím zpět svou loktušku
A třeba chcípne.
Komentáře (0)