Anotace: ..................
prázdný papír
láká pero
by duši
básní otevřelo
do ní vypsal by se
všechen žal
co pláči
doteď unikal
a srdce
by zas v rytmu bilo
i tělu
by se ulevilo
a já s tečkou na konci
jak král
bych štěstí
bránu odmykal
Pěkné.
Tečka není jenom tečka. Tečka je šťastný konec, který si všichni zaslouží.
24.09.2018 11:28:08 | Tlachapoud