Podzimní
Jsi jako podzimní barvy
v korunách stromů,
vůně listí a suché trávy,
když slunce babího léta
zalije zem.
Chtěl bych spatřit
všechny ty barvy
ve Tvých očích.
Chtěl bych své ruce
proplést s Tvými
v těch zlatých korunách.
Chtěl bych cítit
tu vůni Tvé kůže,
v podzimním slunci oděné.
Chtěl bych vidět Tvůj úsměv,
můj Králi srdcových králů.
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Dreamy, Pétík
Komentáře (0)