...já píši jen když mám co psát...z hlouby duše, jak se říká...:-)) jinak jsou slova prázdná schránka bez obsahu...a nestojí za to číst...;-) ale dobrá rozvaha od tebe...
02.10.2017 15:57:04 | bogen
Taky to tak někdy mám. Pak si hraji s písmenky, aby mi neutekly.
Můj denní trénink:
Někdy mám pocit,
že jsem na světě sama,
Nikdo nikde není,
trápí mě samota a prázdná scéna.
Pak přijdou na pomoc má písmenka milá,
nechci jen, aby se mi rozkutálela.
Když je mi veselo i smutno,
tak si s nimi povídám,
Radši je trénuji,
cvičně je skládávám.
Tento trénink denní nás sbližuje spolu,
písmenek, slov a vět si nejvíc cením.
Nepotřebuji cizí chválu.
Píšu je sama s vesmírnou pomocí,
hraji si, vymýšlím často i do noci.
01.10.2017 20:23:55 | Šípková Růženka