Za noci dlouhé oči jsou bdělé,
obloha temná píše epitaf.
Když je mi nejhůř, tak je mi skvěle.
Štěstí je vlatně můj nejhorší stav.
Nešťasten z radosti, miluji deprese.
A co víc? Že si v tom libuji.
Mé hnusné chování už nikdo nesnese.
Všechny nenávidím, tudíž je miluji.