Anotace: Něco o vůních, která nás v duálním světě obklopují a vzájemně přitahují.
Jsem santalová vůně
po kapičkách touhy
přicházím do snů žen
Jsem mýdlová vůně
po kapičkách vzdechů
přicházím do náruče mužů
Jsem rajská vůně
po kapičkách vášně
spojuji lidská těla v jedno.
Jsem vůní spojení a změn.
jsem vůně elektřiny
tančící blesk tisíce pramínků
jsem splynutí
18.10.2017 20:48:13 | poeta
jsi vůně blesku,
jsi vůní vášně,
těžko pojmenovat,
hledám slova,
kam tě zařadit...
Už vím, budeš Santalem.
18.10.2017 20:51:31 | Šípková Růženka
jen jedna část
kmen mezi stíny stromů
co pevně svírá kořeny
chladivou hlínu pod nohama
to temné
to jsme ..my..
18.10.2017 20:55:35 | poeta
když stromy tě lákají
a jejich vůně zemitá
tak pak budeš smrkem
či cedrem,
stačí vyzkoušet.
18.10.2017 20:59:13 | Šípková Růženka