Babí léto
roztouženej
zlatej puk
napnul
zelenou tětivu
a horkým jazykem
olíznul
hroudu zelí
letos naposledy
opuštěný
stíny léta
opírají paže
do vystydlých skal
nahou krví
prosolená země
neprodává žal
jen šaty
ryzí ementál
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)