Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=oCoRa4kHCtA
Zpitý do bezvědomí
kráčím po svém černém svědomí
uteč se mnou do snu
o dvou ztracených duších
zatracených myslích
co jsi sou blíže
než by si měli být
Tep tvého srdce ukrytý
ve všech mušlích
jen ucho přiložit
na hruď a poslouchat
zrychlený dech
spočítat tak všechny
tvé znaménka na zádech
Nechceme nikomu ublížit
jen tak si chceme byt blíž
plížíme se za sebou
a marně chytáme
jeden druhého stín
těch pár sladkých chvil před prací
nám už prostě nestačí
Není to lehké
máme každý nějaké závazky
přitom se stahujeme do hlubin
lží a přetvářek, snad hledáme
zda mají nějaké dno
jak moc můžeme spadnout
jednou ta bublina musí prasknout
S tebou utíkám
od všeho shonu
do našeho ticha
kde čas tak neskutečně
rychle běží
moci ho tak zastavit
a ležet s tebou do nekonečna
Tolik krásných chvil
nečekal jsem
že to ještě zažiji
tak bláznivé vášnivé vzplanutí
přitom však stoupám na minu
všechny své sliby jen tak minu
ani nemám chuť se k nim hlásit
Par bláznivých snů
snad se některé splní
pak budeme plní
krásných zážitků i viny
spolu a přitom každý jiný
jdeme si za tužbami svými
a necháváme za sebou dvě mrtvoly
Už je to nespočet dnů
co žijeme ve lži
ten druhy nám stále věří
nevím zda dokáži tak klamat
ale asi pořád lepší
než někoho zklamat
jeho srdce na kusy zlámat
Jen svědomí tiká
jak časovaná bomba
není žádné záchranné lano
zbytečné jsou signály S.O.S.
už to nejde zastavit
dát tak na všechno zámek
.
.
.
a poslední rok života popravit